NAIFA-INDIANA MEETING AND CE SCHEDULE FOR 2025

Thursday, January 16, 2025, Zoom, 9:00 am—11:00 pm, Estate Planning Mistakes - The Top Ten, *Kathryn Wakefield*, 2 hrs CE

Thursday, February 20, 2025, Zoom, 9:00 am—10:00 am, Transitioning into Medicare, Erika Badiac, 1 hr CE

Tuesday, March 18, 2025, Face, 2025 Al Cyr Day on the Hill, Luncheon (3rd Floor), 1 hr CE

Thursday, April 17, 2025, Zoom, 9:00 am—10:00 am, Estate Planning Updates Post 2025 Sunset, Don Densborne, 1 hr CE

Thursday, May 15, 2025, Zoom, 8:30 am—10:30 am, 2 hrs CE, DI Awareness Month

8:30 am - Disability Income, Keith Tison, 1 hr CE

9:30 am - Economic Update, Matt Will, 1 hr CE

Monday-Tuesday, May 19-20, 2025, Face, NAIFA Congressional Conference

Thursday, June 19, 2025, Zoom, 9:00 am—10:00 am, Social Security Update, David Freitag, 1 hr CE

Thursday, August 7, 2025, Face, 8:30 am—4:00 pm, NAIFA-Indiana Golf Outing, Golf Club of Indiana, Lebanon, IN

Thursday, August 21, 2025, Zoom, 9:00 am—1:00 pm, 4-hr Annuity Course, TBA, 4 hrs CE

??, ??, 2025, Zoom, Time TBD, Annual Meeting/Banquet/Medicare Topic, 1 hr CE

Thursday, September 18, 2025, Zoom, 9:00 am—1:00 pm, 3-hr Ethics Course, Beth Beasley, 3 hrs CE, Life Insurance Awareness Month

Thursday, October 16, 2025, Zoom, 9:00 am—12:00 pm, Wealth Management - Retirement Plans, Secure Act 2.0, Private Credit, Structured Notes, Buffered ETFs, 3 hrs CE

Thursday, November 20, 2025, Face & Zoom, 8:30 am—1:30 pm, 5-hr LTC Re-Certification Course, Chris Barnthouse, 5 hrs CE, LTCI Awareness Month

NAIFA-INDIANA MEETING AND CE SCHEDULE FOR 2025





2025 Program

A Valued Benefit for NAIFA-Indiana Members

NAIFA-Indiana
P.O Box 459
Fishers, IN 46038
Phone: 317-844-6268
andyg2012@naifa-indiana.org

Email: sandyg2012@naifa-indiana.org
Website: http://naifa-indiana.org





